اوراق مالیاتی باید به شخص مودی ابلاغ و در یک نسخه جداگانه از مودی رسید اخذ گردد.
هرگاه که به خود مودی دسترسی پیدا نشود اوراق مالیاتی باید در محل سکونت یا محل کار او به یکی از بستگان یا مستخدمین او ابلاغ گردد، مشروط بر این که به نظر مامور ابلاغ سن ظاهری این اشخاص برای دریافت اوراق مورد ابلاغ کافی بوده و بین مودی و شخصی که اوراق مالیاتی را دریافت میدارد تعارض منفعت نباشد.
موسسه مالیاتی بیان می دارد که طبق تبصره ۱ ماده ۲۰۳ قانون مالیات های مستقیم، هرگاه مودی یا در صورت عدم حضور وی بستگان یا مستخدمین او از گرفتن برگه اجتناب نمایند یا در صورتی که هیچ یک از اشخاص مذکور در محل نباشند مامور ابلاغ باید امتناع آنان از گرفتن اوراق یا عدم حضور اشخاص فوق را در محل در هر دو نسخه قید نموده و نسخه اول اوراق را به درب محل سکونت یا محل کار مودی الصاق نماید. اوراق مالیاتی که به ترتیب فوق ابلاغ شده، قانونی تلقی و تاریخ الصاق تاریخ ابلاغ به مودی محسوب می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به نحوه ابلاغ و جلوگیری از لحاظ شدن جرایم به دلیل متوجه نشدن مودی از ابلاغ، با مشاوران مالیاتی ما در ارتباط باشید.
همچنین طبق تبصره ۲ماده ۲۰۳ قانون مالیات های مستقیم، سازمان امور مالیاتی کشور می تواند برای ابلاغ اوراق مالیاتی از خدمات پست سفارشی استفاده نماید. مامور پست باید اوراق مالیاتی را به شخص مودی یا بستگان و مستخدمین او در محل ابلاغ و در نسخه ثانی رسید اخذ کند و چنانچه مودی یا اشخاص یاد شده از گرفتن اوراق امتناع کنند، مامور پست این موضوع را در نسخ اوراق مذکور قید و نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و نسخه اول را به اداره مالیاتی عودت می دهد.
هرگاه هیچ یک از اشخاص یاد شده در محل نباشند، مامور پست با قید تاریخ مراجعه، عبارت «پانزده روز پس از این تاریخ مجددا مراجعه خواهد شد» را در اوراق مذکور قید و نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و نسخه اول را عودت می دهد.
مامور پست در مراجعه بعدی در صورت عدم حضور اشخاص فوق این امر را در ذیل اوراق قید و نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و نسخه اول را به اداره امور مالیاتی عودت می دهد. اوراقی که بدین ترتیب الصاق می شوند از تاریخ الصاق، ابلاغ شده محسوب می شود.
بیشتر بخوانید:
کارشناسان شرکت خدمات مالیاتی پس از مطالعه ماده ۲۰۴ قانون مالیات های مستقیم، به استحضار می رسانند که مامور ابلاغ باید مراتب زیر را در نسخه اول و دوم اوراق مالیاتی تصریح و امضا نماید:
الف- محل و تاریخ ابلاغ با تعیین روز و ماه و سال به حروف و عدد
ب- نام کسی که اوراق به او ابلاغ شده با تعیین این که چه نسبتی با مودی دارد.
ج-نام و مشخصات گواهان با نشانی کامل آنان در مورد تبصره ماده ۲۰۳ این قانون
شرکت خدمات مالی و مالیاتی آینده سازان فراز کام
جست و جوی مرتبط: خدمات مالیاتی در تهران اظهارنامه مالیات بر درآمد عملکرد
اظهارنامه های عملکرد مربوط به سال ۱۳۹۷ و ما قبل برای ارسال نیاز به اپلیکیشن خاصی که سازمان امور مالیاتی در اختیار عموم قرار داده بود انجام می شد اما از عملکرد سال ۱۳۹۸ ارسال اظهارنامه عملکرد مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی از طریق وب
ادامه مطلبتوجه داشته باشید فاکتور رسمی اگر دستی نوشته شود، که باید توسط یکی از طرفین معامله به سازمان امور اقتصادی و دارایی برده شده و با چاپ دستی شماره سریال متمایز و خاصی بر روی فاکتور رسمی ، به رسمیت سازمان امور اقتصادی و دارایی درآید. اگر به دلایلی فاکتور رسمی به صورت الکترونیکی مدنظر باشد، نرم افزارها، پرینترها و دستگاه های چاپ سریال وظیفه رسمیت دادن به آن را به عهده دارند و دیگر نیازی نیست توسط یکی از طرفین معامله به سازمان امور اقتصادی و دارایی برده شود.
ادامه مطلبپولی که طبق قانون توسط مردم یک جامعه به منظور تأمین مخارج عمومی به دولت پرداخت میشود «مالیات» نامیده می -شود. مبالغ دریافت شده باید صرف هزینه های عمومی یا هزینه های جاری دولت شود تا باعث پیشرفت و توسعه در بخش های مختلف کشور بشود. جرایم مالیاتی چیست؟ یکی از وظایف هر شهروند در هر جای دنیا پرداخت مالیات است. در صورتی که هر شهروندی این کار را به صورت صحیح و در موعد مقرر انجام دهد دارای حقوق شهروندی است.
ادامه مطلب